9 Ocak 2008 Çarşamba

kurye portalına bakış

Ülkemizde her geçen gün gelişmekte olan internet hizmetleri ve kullanımı, şirket ve sektörlere sanal dünyada çok sayıda fırsat sunmaktadır. Bu çerçevede on-line servisler ve sektörel portaller ön plana çıkmaktadır. Firmamız, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, en büyük sektörel portalı kurmayı amaçlamaktadır. Kurye firmalarını, internet ortamında tek bir çatı altında toplayacak hizmetin ayrıntılarını ve kazançlarını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sitemizin amacı kurye firmalarını kurumsal müşterilere olduğu kadar, ev kullanıcılarına da yaklaştırabilmek, kurye arayan herkese hızlı ve güvenilir bir hizmet sunabilmektir. Bizimle bu projede yer almanız, bizim için mutluluk verici olacaktır.

Kuryesepeti.com her kurye firması için kendi bünyesi altında elektronik ticaret destekli bir internet sitesi kurup, günceller. Bu sayede kurye firması kendini internette tanıtmak bir yana, internet üzerinden sipariş de alabilir. Yani kendisine internetten de kurye talebinde bulunmak isteyen müşterilerini geri çevirmemiş olur.
Kurye firmalarına internet sitemiz üzerinden gelen talepler on-line olarak hemen ilgili kurye firmasına iletilecek; böylece kurye firmaları hiçbir yatırım yapmadan internet üzerinden kurye talebi toplayabilecektir. Ayrıca her kurye firmasının kendi internet sitesine giren kullanıcı sayısı ile birçok firmanın beraber bulunduğu bir siteye giren kullanıcı sayısı arasında oluşacak belirgin fark da kuryesepeti.com'un sistemini geçerli kılacaktır.
Kuryesepeti.com'un en önemli farkı kurye firmalarının varolan müşterilerinin memnuniyetlerini arttırırken yeni müşterilere de hitap edebilmesini sağlamasıdır. Başka firmaların da bulunacağı sitemizde yeralmanız size diğer kurye firmalarının müşterilerine de ulaşma yolunu açacaktır.
Kuryesepeti.com üzerinde firmanızın müşteri memnuniyetini, üyelerden alınan puanlar ve yorumlarla takip edebilir ve bir çok firma ile eşit şartlarda rekabet edebilme şansı bulabilirsiniz.

2 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Blogun guzel olmuş. Benim bloguma da belkerim.
kurye