17 Aralık 2007 Pazartesi

kurye ve kargo çeşitleri

Hizmetlerimiz

İstanbul dahilinde gönderileriniz motorlu Kuryelerimiz tarafından en kısa sürede masanızdan alınarak göndermek istediğiniz adrese ivedi bir şekilde imza karşılığı teslim edilerek teslimat detayları e-mail adresinize gönderilir. Bu kurye hizmeti iki şekilde verilir.

1- Normal Kurye Gönderi 2- Ekspres Kurye Gönderi

Toplu Dağıtım
Banka Kredi Kartları, Hesap Ekstreleri, Broşür, Katalog,Promosyonlar, Toplantı ile Kutlama Davetiyeleri, Fatura dağıtımları, Dergi ve Süreli Yayınların Dağıtımı, yaya kurye, arabalı kurye, motosikletli kuryelerimiz tarafından yapılarak ayrıca Adres Girişi, Etiket Basımı, Etiketleme, Poşetleme, Zarflama ve diğer hizmetler verilir.
Arabalı Kurye

Motosikletli yada yaya dağıtım kuryelerimizin taşıyamayacağı şekilde büyük, kıymetli veya kırılabilecek emtiyalar için kurulmuş bir kurye sistemdir. Müşteri talebine göre panelvan araçlarımızla teslimatlar yapılmaktadır.

Yaya Kurye

Yaya kuryeler Toplu dağıtım hizmetlerimiz için kullanmış olduğumuz kuryelerimizdir.Bu kuryeler Metro, Otobüs ve benzeri toplu taşıma vasıtalarını kullanarak bu tür kurye gönderilerinin teslimatını gerçekleştirirler.

Gece Kurye

Hafta içi Hergün 21.00'a kadar Cumartesi 17:00'a kadar kurye hizmeti veren firmamız önceden haber verilmek kaydı ile 24 saat kurye hizmeti vermektedir.



Şu an İstanbul'un bütün ilçelerinde motosikletli kuryelerimiz hazırdır telefonla ve online olarak sizlerden gelen siparişleri adreslerine ulaştırır. Bizi arayarak adınıza yapılmasını istediğiniz işlemi merkezimize bildirdiğinizde; operasyon merkezimiz istemiş olduğunuz adrese çok kısa sürede en yakın kuryeyi yönlendirerek işleminizi başlatır. Ayrıca sizin adresinize uğranılmadan istemiş olduğunuz iki ayrı adres arasında da taşıma işleminiz gerçekleştirilebilir.

Motosikletli kuryelerin taşıyamayacağı büyüklükteki paket ve koliler için araçlı kurye hizmeti vermektedir. İstenildiği taktirde Panelvan araçların taşıyabileceği ebat ve ağırlıkta emtiaları taşıtabilirsiniz.



İmzalı dağ ıtımlar gönderi üzerinde belirtilen alıcıya direkt elden imza karşılığı yapılan teslimat şeklidir. İmzalı dağıtımlarda hata oranı % 0'dır. Alıcısı bulunamayan gönderiler için haber formu bırakılarak geri dönüşümler sağlanır İkinci bir ziyaret yapılarak gönderi teslim edilir. Tüm gönderiler barkod sistemiyle bilgisayara aktarılır.Tüm teslim detayları.. internet üzerinden e-mail olarak veya yazılı döküman gönderilir.. İmzalı dağıtımlarda şikayetleri hızla izleme ve inceleme olanağımız vardır

KARGO MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNDEA gün içi teslim veya 12 saat içinde teslim edilmek üzere gönderdikleri evrak vs leri abone pulu veya abone belgesi ile göndere bilecektir.

Hiç yorum yok: